Luokanopettajaliitolta lähti juuri mediatiedote: Luokanopettajaliitto  odottaa OAJ:n puheenjohtajakamppailun käynnistymistä

Tiedotteen mukaan OAJ:n nykyinen puheenjohtaja Erkki Kangasniemi luopuu tehtävästään ja järjestölle valitaan puheenjohtaja toukokuussa OAJ:n uuden valtuuston toimesta. Maan suurin pedagoginen opettajajärjestö Luokanopettajaliitto odottaa puheenjohtajaehdokkaiden esiinmarssia ja kentälle aitoa puheenjohtajakamppailua. Liitto  odottaa uudelta puheenjohtajalta laajaa pedagogista näkemystä. Hänen on ymmärrettävä edunvalvonnan lisäksi arkityön työolosuhteita ja opetusalan kasvaneita vaatimuksia. Nämä tulee jatkossa näkyä neuvottelutuloksissa sekä palkkauksellisesti että työssä jaksamisen osalta. 

Puheenjohtaja Matti Sippolan allekirjoittama vetoomus on täyttä asiaa. OAJ:n valtuustovaalessa äänestäjien olisi minusta ehdottomasti pitänyt saada etukäteen tietää, keiden puheenjohtajaehdokkaiden takana valtuustoon pyrkivät ovat. Nyt on kuulema sovittu, että ehdokkaat tulevat esiin vasta vaalien jälkeen.

  

 

ARGH!  OAJ todella tarvitsee revoluutiota!

Martti